
LSMU VETERINARIJOS AKADEMIJA 2022 m. spalio 14 dieną Kristinos ir Jūrio Milišiūnų ūkyje, Dvargalių k., Biržų r. ir kavinėje „Avanti“, Maironio g. 8, Biržų r. organizuojamas nemokamas 8 ak. val. seminaras „Pridėtinės vertės saugių avienos pusgaminių ir gaminių su sumažintu sočiųjų riebalų ir padidintu skaidulinių medžiagų kiekiu gamyba avininkystės ūkiuose“
Seminaro temos:
- Skirtingo laikymo būdo ir šėrimo poveikis ėrienos riebalų sudėčiai ir funkcionalumui.
- Avienos pusgaminių gamybos technologija, naudotų pridėtinę vertę ir funkcionalumą kuriančių ingredientų analizė;
- Laikymo būdo ir šėrimo raciono įtaka avių augimo greičiui ir priesvoriams.
- Laikymo būdo ir šėrimo raciono įtaka skerdenų svoriui, išeigai ir skerdenų riebumui bei raumeningumui
Seminaro laikas:
Pradžia – 9.00 val., pabaiga – 15.30 val.
Seminarų dalyviai:
- Turi žinoti savo žemės ūkio valdos numerį ir asmens kodą.
Registracija į seminarą:
- Būtina išankstinė registracija. Dalyviams bus suteikiamas maitinimas, dalomoji medžiaga, rašiklis, bloknotas užrašams, 8 ak. val. kvalifikacijos tobulinimo pažymėjimą).
- Išankstinė registracija vykdoma ir papildoma informacija apie kursus teikiama tel. 8 670 13140 arba el. paštu: zydrune.gustauskiene@lsmuni.lt