Pradžia Biržų rajono savivaldybė
Pradžia

Seminaras „Pridėtinės vertės saugių avienos pusgaminių ir gaminių su sumažintu sočiųjų riebalų ir padidintu skaidulinių medžiagų kiekiu gamyba avininkystės ūkiuose“ Seminaro temos:

Seminaras „Pridėtinės vertės saugių avienos pusgaminių ir gaminių su sumažintu sočiųjų riebalų ir...

LSMU VETERINARIJOS AKADEMIJA 2022 m. spalio 14 dieną  Kristinos ir Jūrio Milišiūnų ūkyje, Dvargalių k., Biržų r. ir kavinėje „Avanti“, Maironio g. 8, Biržų r.  organizuojamas nemokamas 8 ak. val. seminaras Pridėtinės vertės saugių avienos pusgaminių ir gaminių su sumažintu sočiųjų riebalų ir padidintu skaidulinių medžiagų kiekiu gamyba avininkystės ūkiuose

Seminaro temos:

  • Skirtingo laikymo būdo ir šėrimo poveikis ėrienos riebalų sudėčiai ir funkcionalumui.
  • Avienos pusgaminių gamybos technologija, naudotų pridėtinę vertę ir funkcionalumą kuriančių ingredientų analizė;
  • Laikymo būdo  ir šėrimo raciono  įtaka  avių augimo greičiui   ir  priesvoriams. 
  • Laikymo būdo  ir šėrimo raciono  įtaka skerdenų  svoriui, išeigai ir skerdenų riebumui bei raumeningumui

Seminaro laikas:

Pradžia – 9.00 val., pabaiga – 15.30 val.

Seminarų dalyviai:

  • Turi žinoti savo žemės ūkio valdos numerį ir asmens kodą.

Registracija į seminarą:

  • Būtina išankstinė registracija. Dalyviams bus suteikiamas maitinimas, dalomoji medžiaga, rašiklis, bloknotas užrašams, 8 ak. val. kvalifikacijos tobulinimo pažymėjimą).
  • Išankstinė registracija vykdoma ir papildoma informacija apie kursus teikiama tel.  8 670 13140 arba el. paštu: zydrune.gustauskiene@lsmuni.lt